Ecouri în presă

Untitled-3 copy

Târgu-Jiul se aliniază oraşelor din întreaga lume şi organizează un concurs de fotografie cu prilejul Zilei Internaţionale a Fotografiei, celebrată în fiecare an pe 19 august. Iniţiativa vine de această dată de la Fotoclubul CNET din municipiu.

Târgu-Jiul va celebra în acest an Ziua Internaţională a Fotografiei, printr-un concurs specific. Iniţiativa vine de la Fotoclubul CNET, fondatorul acestui club declarând că este important să fie promovat acest domeniu de activitate, mai ales în rândul tinerilor, preocupaţi uneori de alte activităţi „neconvenţionale”. „În data de 19 august 2013 se aniversează Ziua Internațională a Fotografiei și membrii Fotoclubului C.N.E.T. au decis să marcheze această zi și la Târgu-Jiu, prin organizarea unui concurs de fotografie cu premii. Suntem la prima activitate de acest gen a fotoclubului și sperăm să avem cât mai mulți participanți. Este important să promovăm în acest fel fotografia și să încurajăm pasionații din acest domeniu să se exprime în cadrul unui concurs care are ca temă anotimpul vara. Lucrările fotografice pot aborda genuri diverse, cum ar fi: fotografii de călătorie, peisaje, detalii (macro sau zoom), instantanee, expuneri lungi, fotografii de vacanță etc., dar trebuie să se încadreze în tema impusă”, a spus Andrei-Popete Pătraşcu.

Regulamentul concursului de fotografie In the Summertime, organizat de către Fotoclubul C.N.E.T. cu prilejul Zilei Internaţionale a Fotografiei, 19 august 2013 poate fi regăsit, în totalitate accesând site-ul http://fotoclubcnet.wordpress.com/.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s