Lansare de carte

În urmă cu o săptămână, am lansat în cadrul Zilelor Comunei Băleşti, ediţia a V-a, 6-8 septembrie 2011, volumul de poezii DECAPITAREA SECUNDEI, care a apărut în această vara la Editura Contrafort din Craiova.

Mi-au fost alături prietenul Cornel Şomâcu, jr. Daniel Cismaşu, Vasile Cârstea – viceprimarul comunei Băleşti, prof. Daniel Drumen, cadre didactice şi elevi ai Şcolii Generale Ceauru-Băleşti.

Lansarea volumului de versuri, scrise în perioada 2001-2005, dar abia acum publicate în volum, a avut loc în apropierea unuia dintre monumentele istoric-ecleziastice ale Gorjului, Biserica de Lemn de la Stolojani, una dintre cele mai vechi de altfel din Gorj, loc de aleasă trăire spirituală.

Daniel Cismaşu, cercetător de aleasă vocaţie, autor al mai multor lucrări documentare, a lansat cartea VIAŢA BISERICEASCĂ LA STOLOJANI (Editura Măiastra, 2011), iar prof. Cornel Şomâcu, secretar al Societăţii de Ştiinţe Istorice din România – Filiala Gorj, a prezentat cartea CONTRIBUŢII LA ISTORIA GORJULUI (Editura Măiastra, 2011), lucrare ce s-a bucurat de numeroase aprecieri în rândul istoricilor, cercetătorilor şi iubitorilor muzei Clio.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s