Despre unguri doar de bine

Atunci când oferi un deget, te poţi aştepta să ţi se ia toată mâna, doar că invitând U.D.M.R.-ul la guvernare, Partidul Democrat Liberal a oferit ungurilor ceva mai mult:  portofolii ministeriale  în actualul executiv şi aprobarea mai multor proiecte de lege, care atentează la unitatea naţională. Şi chiar nu ne aşteptam ca Băsescu şi Boc să închide atât de uşor ochii la impertinenţa minorităţii maghiare care acum e pusă pe fapte mari. După ce au obţinut votul Senatului pentru împărţirea ţării în regiuni, ungurii cer şi oficializarea limbii maghiare în Ţinutul Secuiesc. Ce vor aceştia de fapt şi cei care s-au dat cu ei se fac a nu înţelege, e simplu: un ţinut autonom, în care să guverneze singuri, fără ingerinţe de la centru. Pentru ca lacul acrilic portocaliu de proastă calitate de pe scaunele din Parlament să nu se ia pe turul pantalonilor pedelişti, jocul de glezne va fi din nou sportul practicat de adepţii curentului băsescian.  

2 comentarii la “Despre unguri doar de bine

  1. Fromy spune:

    Afara cu ungurii din tara 😡 … astia nu merita nici un pahar cu apa … noi daca am cere asa ceva in tara lor am fi injurati si scuipati si lor li se pare ceva normal ca in Romania lu’ 2010 sa fie independenti … suntem prastie rau de tot … Romania a fost un „talent”,dar va muri ca o „speranta” visata de ani de zile de astia care ne mai ducem traiul pe aceste meleaguri minunate :))

  2. nuutzuu spune:

    Mda….. unguri… astia de unde dracu au mai venit nu le-a spus ma cineva ca noi suntem mai bine de 2000 ani pe aici… Vor autonomie…?! Le dam autonomie pe spate….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s