Concurs de fotografie In the summertime

Regulamentul concursului de fotografie In the Summertime organizat de către Fotoclubul C.N.E.T. cu prilejul Zilei Internationale a Fotografiei – 19 august 2013

Va rugam sa cititi cu atentie regulamentul de mai jos. Prin inscrierea fotografiilor in concurs, va exprimati acordul implicit, asupra respectarii acestui regulament.

 1. Organizare:

1.1. Concursul este organizat de catre Fotoclubul C.N.E.T.

1.2. Concursul se desfasoara exclusiv on-line, pe pagina de facebook Fotoclubului C.N.E.T.

1.3. Se pot inscrie in concurs fotografii realizate cu aparate foto compact, mirrorless si DSLR, indiferent de marca lor. Nu sunt acceptate in concurs fotografii realizate cu telefonul mobil.

 

2. Tema si perioada de desfasurare a concursului:

2.1. Tema concursului este: “In the summertime”

2.2. Calendarul desfasurarii concursului:

1 – 17 august 2013: Inscrierea lucrarilor fotografice

18 august: Jurizare

19 august: Afisarea castigatorilor

 

3. Inscrierea fotografiilor

3.1. Fiecare participant poate inscrie intre 3 si 5 fotografii, trimitandu-le pe adresa de email: fotoclub.cnet@yahoo.com, alaturi de nume, prenume, varsta, ocupatie, nr. de telefon si numele de contact de pe Facebook, urmand ca acestea sa fie postate de catre organizatori pe pagina de facebook a Fotoclubului C.N.E.T.

3.2. Odata cu inscrierea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta sa fie publicata pe pagina de Facebook a Fotoclubului C.N.E.T..

3.3. Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 800 de pixeli si maxim 1500px (maxim 1MB marime fisier, recomandat!), iar rezolutia trebuie sa fie de 72 dpi (RGB). Pentru a putea fi inscrisa in concurs fiecare fotografie va trebui sa fie in format JPG (cu extensie .jpg sau .jpeg).

3.3. Fotografiile inscrise vor putea fi editate (postprocesate) astfel: luminozitate, contrast, saturatie, nivele de culoare si crop. Nu se pot adauga sau elimina elemente din imagine. Nu sunt acceptate lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii (colajul). Orice alt procedeu de procesare in afara de cele enumerate mai sus va duce la descalificarea imaginii respective.

3.4. Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea fotografiilor in concurs care contin semnatura, data, rama sau alte insemne grafice pe imagine. Totodata, ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea fotografiilor ce au o calitate tehnica indoielnica (fotografii facute cu telefonul mobil etc).

3.5. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs. Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Organizatorul concursului nu isi poate asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti.

3.6. Nu vor fi acceptate in concurs fotografii ce contin sau instiga la orice forma de violenta sau au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen. Totodata, nu vor fi acceptate imagini ce contin publicitate, materiale promotionale sau sigle/branduri vizibile.

3.7. Organizatorul concursului poate refuza inscrierea unei fotografii in concurs daca aceasta nu respecta conditiile din regulament, fara a-si justifica decizia.

3.8. Drepturile asupra imaginilor inscrise in concurs apartin autorilor acestora.

3.9. Organizatorul concursului nu isi poate asuma in nici un fel responsabilitatea in cazul in care terte parti vor descarca / utiliza materialele de pe pagina de Facebook a Fotoclubului C.N.E.T. sau din alte surse.

3.10. Inscrierea in concurs implica acordul autorului ca materialele participante realizate de acesta sa poata fi folosite de catre oragnizatori pe site-ul propriu (afisarea imaginilor inscrise in galeria concursului), sau in scopul promovarii concursului.

 

4. Premiile acordate

4.1. Concursul va avea doua tipuri de premii: Premiul Juriului si Premiul Publicului.

4.2. Fotografia castigatoare a Premiului Juriului va fi aleasa de catre juriu, dintre imaginle participante la concurs, aprobate si vizibile pe pagina concursului.

4.3. Premiul publicului se va acorda fotografiei care, in perioada desfasurarii concursului, va obține cele mai multe voturi (Like-uri).

 

5. Jurizare

5.1. Jurizarea va fi facuta de catre juriul ales de organizatorul concursului, prin persoana/persoanele desemnate de acesta.

5.2. Decizia alegerii fotografiei castigatoare pe baza juriului va fi definitiva, irevocabila si nu va trebui justificata.

5.3 Jurizarea va fi facuta de catre membrii fotoclubului C.N.E.T.

5.4 Premiul de popularitate va fi ales de catre public, pe baza numarului de Like-uri (voturi) obtinute de catre participanti.

 

6. Premiile oferite

6.1. Premiul Juriului: Minitrepied Foto Giottos E-pod QE2280 negru, card memorie 8 Gb și cartea 500 de sfaturi de fotografiere.

6.2. Premiul de popularitate: Minitrepied Foto Fancier WT0551 BLUE telescopic.

 

7. Prevederi finale

7.1. Imaginile care nu respecta prevederile din acest regulament vor fi excluse din concurs.

7.2. Prin inscrierea si participarea la acest concurs, concurentul declara ca a citit si este de acord cu acest regulament.

7.3. Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestui regulament oricand si ori de cate ori este necesar, fara nici o obligatie si fara o instiintare in prealabil.

 

Organizatorii,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s