Apariţie Editorială:

Clive Cussler, Grant Blackwood
Aurul spartanilor

Ediţia a II-a
Editura Litera, Bucureşti, 2012, 416 p.
ISBN 978-606-600-900-3


Astăzi, trecând pe lângă unul din chioşcurile de difuzare a presei, mi-a atras atenţia cartea oferită de Editura „Litera”, alături de ziarul „Jurnalul naţional”. Este vorba despre romanul lui Clive Cussler şi Grant Blackwood, intitulat „Aurul spartanilor”. Am răsfoit-o în treacăt şi am citit prezentarea de pe coperta IV:

„O comoară pierdută de secole… un milionar urmându-şi destinul… Sam şi Remi Fargo sunt pe cale să descopere misterul amândurora.

În anul 1800, traversând cu armata Alpii Pennini, Napoleon descoperă întâmplător o comoară pierdută în războaiele greco-persane. Neputând să o transporte, îi marchează locul pe o hartă cifrată pe etichetele a douăsprezece sticle de vin rar. Odată cu moartea lui Napoleon, comoara dispare iarăşi. Până în zilele noastre, când soţii Sam şi Remi Fargo, vânători de comori, găsesc în mlaştinile din Maryland un submarin german din al Doilea Război Mondial. Înăuntru – surpriză! – o sticlă din colecţia lui Napoleon. Fascinaţi, cei doi se decid să le caute şi pe celelalte. Dar nu sunt singurii pe urmele comorii. Hadeon Bondaruk, un milionar jumătate rus, jumătate persan, vrea tezaurul, cu orice preţ.

Un thriller care te ţine cu sufletul la gură, o nouă serie de aventuri, de la maestrul suspansului, Clive Cussler!”

Cu această carte bună pentru tihna unei vacanţe, Editura Litera a dat lovitura! Lectură plăcută, dacă vă hotărâţi să o cumpăraţi. Preţul este şi el unul rezonabil: 9.99 lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s