S-a stins Jurnalistul şi Profesorul George Manoniu…

Astăzi, 2 iunie 2012, ne-a părăsit cu totul prematur şi pe neaşteptate un om de aleasă valoare al Gorjului – Jurnalistul şi Profesorul George Manoniu.

Prin erudiţie, metodă, empatie şi stil, s-a impus în cariera jurnalistică din Gorj fiind unul dintre cei mai apreciaţi oameni din presa scrisă.  Cei care l-au cunoscut de-a lungul anilor au remarcat adeseori,  memoria extraordinară şi prospeţimea gândurilor domniei sale. A fost mereu un atent observator al vieţii cotidiene, culturale, economice sau politice din Gorj, un fin cunoscător al realităţilor vremurilor de ieri şi de azi, un OM de la care atâţia şi atâţia publicişti gorjeni au deprins tainele scrisului gazetăresc. A fost Profesorul George Manoniu şi membru al Filialei Gorj a Societăţii de Ştiinţe Istorice din România, un pasionat al trecutului şi istoriei Gorjului, despre care a scris adeseori.

Prin dispariţia sa din această lume, distinsul Jurnalist George Manoniu lasă în urmă un  gol imens. Gorjul a pierdut nu numai un gazetar desăvârşit, dar şi un om de dialog şi de echilibru, care nu va putea fi vreodată înlocuit.

 † Dumnezeu să-l odihnească!

Conducerea Filialei Gorj a S.Ş.I.R.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s