Cum ne-au făcut legal la buzunare

Într-o economie capitalistă este nevoie de oameni bine instruiţi care să-i facă legal la buzunare pe cei mulţi, cei care plătesc impozite şi taxe. Visul urât al românilor, nu se mai numeşte astăzi comunismul, ci capitalismul. Această formă a furtului din puţinul pe care şi-l permit unii, căci furt este atunci când îţi însuşeşti din dreptul câştigat al unei persoane, şi îndestularea până la grobianism a altora. Acum doi ani, erau câţiva, mai portocalii, care ţipau ca din gură de şarpe despre pericolul venirii comuniştilor la putere. Apoi, timp de doi ani, ne-au făcut legal la buzunare. Vor răspunde pentru aceasta? Desigur întrebarea este una retorică…

2 comentarii la “Cum ne-au făcut legal la buzunare

 1. vorbeacide spune:

  Cel mai groaznic lucru pentru noi ar fi daca tot noi ar trebui sa platim intr-un final!Cei de la PDL au aruncat cu cuvintele,dar au uitat de ei si au pierit pe mana lor.Daca asta nu se numeste prostie omeneasca,atunci,oare ce ar putea sa se numeasca!Sa vedem de acum inainte ce o sa mai zica Elena Udrea,duduia aceasta care arunca cu cuvintele mai ceva ca un copil de doi ani si le arunca si prost in frazele de doi lei si de doi bani pe care le construieste extrem de prost!

 2. Ana spune:

  http://www.letsdoitromania.ro/echipa/judeteana

  Salut,

  Comentariul meu nu se leaga de articolul tau,dar se leaga de ce se intampla in Romania de vreme indelungata…
  Uita-te pe link : pe 12 mai este ziua curateniei in toata tara.In Gorj vad ca nu s-a implicat nimeni.Eu sunt in Cluj si incerc sa ma implic aici,pt ca nu pot pleca decat f rar (lucrez ca psiholog)..
  Hai sa fii tu schimbarea! 🙂 Ce spui? Gorjul are nevoie de multi oameni,de motivatie si asumare a efortului pt a se curati cat de cat.Poti propune o zona (superba Vale a Jiului,de ex..)
  Imi poti scrie pe adresa personala : anabaditapsi@gmail.com

  Ana-Cristina Badita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s