Noile mituri

Fiecare este dator cu propria-i opinie. Unele opinii însă, depăşesc realitatea cotidiană care nu ne transpune pe vremea „baronilor” P.S.D.-işti, ci în epoca mogulilor şi a politicienilor de carton portocalii. Trăim încă într-un ev mediu târziu şi pentru acest aspect nu mai sunt de vină foştii „baroni locali”. Ei doar devin „ţapi ispăşitori” pentru politicile nerealiste băgate pe gâtul românilor de vreo 20 de ani încoace. Sunteţi deci îndreptăţiţi să credeţi în continuare în mituri, atât timp cât, ca orice „povestire fabuloasă care cuprinde păreri gazetăreşti despre originea corupţiei şi a şperţului, despre politicieni şi baroni corupţi”, acestea rămân în sfera supoziţiei şi interpretabilului. Mogulul şi politicianul de carton portocaliu au înlocuit cu succes imaginea învechită a baronului corupt.

2 comentarii la “Noile mituri

  1. vorbeacide spune:

    Fiecare are acest drept sa creada in ce vrea,dar sa nu depaseasca anumite limite,sa nu devina fanatic,nu de alta dar devine periculos,intram deja intr-o alta sfera si nu cred ca e necesar acest lucru.Oricum,vina ne apartine in totalitate noua,toti suntem vinovati,pentru a rezolva acest lucru trebuie sa lucram in colectivitate,salvarea nu vine de la un singur om,ci vine de la mai multi oameni si anume de la o colectivitate care se coordoneaza reciproc.Noi am uitat sa ne coordonam reciproc in tara asta si este pacat ca am ajuns aici.Trebuie sa invatam din nou sa ne coordonam reciproc,asta daca mai vrem sa mai avem un viitor frumos in tara noastra!

  2. Constantin Popesscu spune:

    Viitorul nostru este credinta in Dumnezeu si aceasta inseamna sa si traim ceeace simtim in constiinta noastra , care este determinata de Dumnezeu . Adevarul se reveleaza in parte pentru fiecare dintre noi , spunea TUTEA in expresiile sale filozofice . Imi place cum gandesti ANDREI si te rog antreneaza-ti elevii sa invete cum sa cugete la adevar pentru a putea sa castigam ceeace am pierdut .Constantin Popescu SUCCEESSSS…….Pupa-l pe bunicul ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s