Etapa judeţeană Tinere condeie şi Reviste şcolare – 2011

PROGRAM FAZA JUDEŢEANĂ A CONCURSULUI NAŢIONAL AL REVISTELOR ŞCOLARE ŞI A CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ A ELEVILOR „TINERE CONDEIE”

Concursul se va desfăşura în zilele de sâmbătă – duminică (21-22) mai, în localitatea Tismana, în cadrul Taberei de copii „Nicodim”, după următorul program:

Sâmbătă – 21 Mai
Ora 14-17 – venirea participanţilor
Ora 17.00 – şedinţă tehnică
Ora 18.00 – 21.00 – jurizarea revistelor şi a creaţiilor pe secţiuni
Ora 21.00 – cina
Ora 21.30 – Dezbatere pe tema „Rolul revistelor şcolare în educarea tinerei generaţii”
Duminica – 22 Mai
Ora 8.30 – Mic Dejun
Ora 9,30 – Premierea câştigătorilor
Ora 11-14 – Vizitarea obiectivelor turistice din zonă.

Precizări importante: 1. Fiecare şcoală care va trimite în concurs revista şcolară proprie, va trimite la Tismana, redactorul şef elev al revistei sau un alt membru al redacţiei şi profesorul coordonator al revistei; 2. Revistele şcolare vor fi însoţite de o fişă de prezentare, care să cuprindă un scurt istoric al acesteia, cu toate datele aferente. 3. Cazarea participanţilor se face în camere de 2 şi 3 paturi, la preţul de 25 de lei per noapte. Masa se serveşte doar la cerere iar preţul este de 20 lei dejunul. Unităţile şcolare din care provin participanţii, vor asigura cheltuielile de deplasare precum şi cele de masă şi cazare. 4. Revistele vor fi transmise în două exemplare, precum şi creaţiile literare (cele în proză în două exemplare, poezia în grupaj de cel puţin 5 poezii în două exemplare, altfel nu vor intra în concurs, n.n.) ale elevilor vor fi depuse până vineri 20 mai – la secretariatul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu. 5. Materialele şi revistele ce nu întrunesc condiţiile regulamentului de participare – vor fi eliminate din concurs.

INSPECTOR PENTRU EDUCAŢIA PERMANENTĂ ŞI MENTORAT,

prof. Ion Elena

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s