Ora Pământului la C.N. Ecaterina Teodoroiu

Sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 20.30, timp de o oră, în curtea C.N. Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu a fost organizat spectacolul de muzică şi poezie „Ora Pământului”, în timpul căruia elevii au stins luminile electrice şi au aprins lumânări alăturându-se celor cărora le pasă de mediu. Elevii Robert Zgarbură, Roxana Crăciun, Oana Florea, Ştefania Cărnuţă şi Lucian Voica, au oferit colegilor lor o seară de muzică şi poezie pe care cei aproape o sută de participanţi prezenţi la acţiune au apreciat-o. Elevii au promis că şi la anul, de Ora Pământului, vor lăsa preţ măcar de o oră Pământul să respire. 

Îi felicităm şi noi pe toţi cei care au suţinut această campanie (clasele a IX-a E, a X-a C şi a XI-a E) împărţind pliante colegilor din liceu şi oferind informaţii despre ce înseamnă Ora Pământului şi care este scopul său.

Acţiunile de la C.N. Ecaterina Teodoroiu au cuprins vernisajul unei expoziţii-concurs de afişe şcolare, realizate de elevii claselor a IX-a, a X-a şi a XI-a; Sala de lectură a bibliotecii liceului a găzduit o expoziţie inedită de carte intitulată „Pământul într-o continuă frământare”, iar în data de 25 martie, elevii au fost invitaţi la sesiunea de comunicări cu tema „Lasă Pământul să respire!”. Eleva Mirela Fârţă a prezentat o serie de filmuleţe despre efectele poluării şi încălzirii globale.

Mulţumim deasemenea tuturor cadrelor didactice implicate în această acţiune: directorul Gheorghe Nichifor, prof. Rodica Dănău, Nicoleta Grigore, Carmen Preoteasa, Mihaela Vulpe şi Gabriela Bobei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s