Ora Pământului la C.N. Ecaterina Teodoroiu

Sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 20.30, timp de o oră, în curtea C.N. Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu a fost organizat spectacolul de muzică şi poezie „Ora Pământului”, în timpul căruia elevii au stins luminile electrice şi au aprins lumânări alăturându-se celor cărora le pasă de mediu. Elevii Robert Zgarbură, Roxana Crăciun, Oana Florea, Ştefania Cărnuţă şi Lucian Voica, au oferit colegilor lor o seară de muzică şi poezie pe care cei aproape o sută de participanţi prezenţi la acţiune au apreciat-o. Elevii au promis că şi la anul, de Ora Pământului, vor lăsa preţ măcar de o oră Pământul să respire. 

Îi felicităm şi noi pe toţi cei care au suţinut această campanie (clasele a IX-a E, a X-a C şi a XI-a E) împărţind pliante colegilor din liceu şi oferind informaţii despre ce înseamnă Ora Pământului şi care este scopul său.

Acţiunile de la C.N. Ecaterina Teodoroiu au cuprins vernisajul unei expoziţii-concurs de afişe şcolare, realizate de elevii claselor a IX-a, a X-a şi a XI-a; Sala de lectură a bibliotecii liceului a găzduit o expoziţie inedită de carte intitulată „Pământul într-o continuă frământare”, iar în data de 25 martie, elevii au fost invitaţi la sesiunea de comunicări cu tema „Lasă Pământul să respire!”. Eleva Mirela Fârţă a prezentat o serie de filmuleţe despre efectele poluării şi încălzirii globale.

Mulţumim deasemenea tuturor cadrelor didactice implicate în această acţiune: directorul Gheorghe Nichifor, prof. Rodica Dănău, Nicoleta Grigore, Carmen Preoteasa, Mihaela Vulpe şi Gabriela Bobei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s